Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (5)Журнали та продовжувані видання (1)Реферативна база даних (8)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Папченко В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 22
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Петик П. Ф. 
Дослідження впливу кількості етанолу на температуру плавлення отриманих фракцій пальмової олії [Електронний ресурс] / П. Ф. Петик, И. М. Демидов, В. Ю. Папченко, Л. М. Кузнецова // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2013. - № 3(6). - С. 33-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpt_2013_3_6_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 577.83 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Кузнецова Л. Н. 
Исследование пальмового масла методом ДСК [Електронний ресурс] / Л. Н. Кузнецова, В. Ю. Папченко, П. Ф. Петик, И. Н. Демидов // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 204-207. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__53
Попередній перегляд:   Завантажити - 633.301 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Кузнецова Л. Н. 
Растительные жиры в кондитерской промышленности, как заменители какао-масла и молочного жира [Електронний ресурс] / Л. Н. Кузнецова, В. Ю. Папченко, И. Н. Демидов, П. Ф. Петик // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(1). - С. 231-234. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(1)__56
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.12 Mb    Зміст випуску     Цитування
4.

Папченко В. П. 
Музичне продюсування: генеза і трансформації [Електронний ресурс] / В. П. Папченко // Міжнародний вісник: Культурологія. Філологія. Музикознавство. - 2015. - Вип. 2. - С. 168-171. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mvkfm_2015_2_33
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.519 Mb    Зміст випуску     Цитування
5.

Бочкарев С. В. 
Розробка білково-жирової основи цукристих кондитерських виробів для харчування спортсменів [Електронний ресурс] / С. В. Бочкарев, В. Ю. Папченко, Т. В. Матвєєва, А. П. Бєлінська, В. А. Руднєв // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 5(3). - С. 58-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_5(3)__12
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.003 Mb    Зміст випуску     Цитування
6.

Папченко В. П. 
Соціально-історичні передумови виникнення музичного продюсування як фаху [Електронний ресурс] / В. П. Папченко // Науковий часопис НПУ імені М. П. Драгоманова. Серія 14 : Теорія і методика мистецької освіти. - 2012. - Вип. 13. - С. 38-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nchnpu_014_2012_13_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 284.311 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Папченко В. П. 
Методи оцінки виконавського матеріалу та обрання стратегії музичного продюсування [Електронний ресурс] / В. П. Папченко // Науковий часопис НПУ імені М. П. Драгоманова. Серія 14 : Теорія і методика мистецької освіти. - 2013. - Вип. 14. - С. 216-220. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nchnpu_014_2013_14_53
Попередній перегляд:   Завантажити - 305.254 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Папченко В. П. 
Творчий колектив музичного проекту і його взаємодія з продюсером під час запису у студії [Електронний ресурс] / В. П. Папченко // Науковий часопис НПУ імені М. П. Драгоманова. Серія 14 : Теорія і методика мистецької освіти. - 2016. - Вип. 21. - С. 116-121. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nchnpu_014_2016_21_28
Попередній перегляд:   Завантажити - 280.53 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Папченко В. П. 
Взаємодія продюсера з учасниками музичного проекту [Електронний ресурс] / В. П. Папченко // Вісник Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв. - 2018. - № 2. - С. 244-248. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vdakkkm_2018_2_53
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.131 Mb    Зміст випуску     Цитування
10.

Папченко В. 
Інтерактивність шумів і пауз у звуковому образі фільму [Електронний ресурс] / В. Папченко // Науковий вісник Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені І. К. Карпенка-Карого. - 2018. - Вип. 22. - С. 101-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvkkarogo_2018_22_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 263.949 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Папченко В. 
Робота музичного продюсера з учасниками творчого проекту [Електронний ресурс] / В. Папченко // Вісник Київського національного університету культури і мистецтв. Серія : Аудіовізуальне мистецтво і виробництво. - 2018. - Вип. 2. - С. 53-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bknucaa_2018_2_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 317.345 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Захаров И. П. 
Оценка неопределенности измерения физико-химических показателей качества и безопасности подсолнечного масла [Електронний ресурс] / И. П. Захаров, Т. В. Чунихина, В. Ю. Папченко // Системи обробки інформації. - 2018. - Вип. 4. - С. 109-113. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/soi_2018_4_17
Представлены результаты исследований качества подсолнечного масла на соответствие требованиям действующих стандартов. Рассмотрены пять показателей качества и безопасности подсолнечного масла, измерения которых проводились путем реализации параллельных опытов. Измерения проводились в нормальных условиях, дополнительные погрешности отсутствовали. Приведен пример оценивания расширенной неопределенности измерения одного из показателей качества и безопасности подсолнечного масла - кислотного числа.
Попередній перегляд:   Завантажити - 399.061 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
13.

Бєлінська А. П. 
Розробка на основі олій та насіння олійних культур продуктів для харчування спортсменів [Електронний ресурс] / А. П. Бєлінська, Т. В. Матвєєва, В. Ю. Папченко, С. В. Бочкарев // Вісник аграрної науки. - 2018. - № 11. - С. 192-196. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2018_11_26
Попередній перегляд:   Завантажити - 201.959 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Кузнецова Л. Н. 
Получение низкоплавкой фракции пальмового масла [Електронний ресурс] / Л. Н. Кузнецова, В. Ю. Папченко, И. Н. Демидов // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2013. - № 11. - С. 121-124. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2013_11_21
Попередній перегляд:   Завантажити - 140.544 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Папченко В. Ю. 
Нові наукові розробки у галузі харчових технологій [Електронний ресурс] / В. Ю. Папченко // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2013. - № 38. - С. 178-182. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2013_38_34
Попередній перегляд:   Завантажити - 140.142 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Папченко В. 
Звук у сучасному екранному дискурсі [Електронний ресурс] / В. Папченко, В. Сілін // Вісник Київського національного університету культури і мистецтв. Серія : Аудіовізуальне мистецтво і виробництво. - 2019. - Т. 2, № 2. - С. 200-207. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bknucaa_2019_2_2_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 196.107 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Захаров І. П. 
Оцінювання невизначеності вимірювань при дослідженнях насіння соняшника нової лінії [Електронний ресурс] / І. П. Захаров, Т. В. Чуніхіна, В. Ю. Папченко // Перспективні технології та прилади. - 2019. - Вип. 15. - С. 45-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ptp_2019_15_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 479.493 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Папченко В. П. 
Синтез звуку і кінематограф: концептуальні взаємодії [Електронний ресурс] / В. П. Папченко // Науковий вісник Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені І. К. Карпенка-Карого. - 2019. - Вип. 24. - С. 118-123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvkkarogo_2019_24_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 321.006 Kb    Зміст випуску     Цитування
19.

Матвєєва Т. В. 
Властивості насіння та олії соняшнику олеїнового типу вітчизняної селекції [Електронний ресурс] / Т. В. Матвєєва, В. Ю. Папченко, Л. І. Григорова, С. Л. Волкотруб // Вісник аграрної науки. - 2020. - № 11. - С. 80-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2020_11_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.302 Mb    Зміст випуску     Цитування
20.

Папченко В. Ю. 
Узагальнення наукових основ одержання харчових барвників [Електронний ресурс] / В. Ю. Папченко, Л. М. Кузнецова // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. - 2015. - № 44. - С. 65-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpiind_2015_44_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 210.231 Kb    Зміст випуску     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського